Mojka Žagar
  Nega glasu in
naravno petje
  Predstavitev
Mojka Žagar
   Intervjuji
Vtisi udeležencev
   Krajši vtisi
   Osebne zgodbe
Informacije


 
 

INTERVJUJI

Intervju na radiu Agora

Na svobodnem radiu Agora (www.agora.at) s sedežem v Celovcu, ki oddaja v slovenskem in nemškem jeziku, se je v oddaji Agora Divan z Mojko pogovarjala novinarka in koordinatorka programa za Štajersko Jasmina Godec.

Pogovor je bil na programu 2.8.2021 ob 13h. Posnetek je dostopen v njihovem arhivu oddaj.

Intervju v 317 številki revije Misteriji - december 2019

V članku, ki ga je naslovila "Izguba glasu je izguba duše", je Taja Vetrovec, tudi sama udeleženka delavnic nege glasu, strnila svoja razmišljanja in spoznanja ob pogovoru z Mojko v juniju 2019.

Članek, kot je bil objavljen v reviji Misteriji:

Življenjska popotovanja - avdio posnetek pogovornega večera 11.3.2019; knjižnica Jožeta Mazovca, Ljubljana - Moste

Z Mojko se je o njenem delu ter postajah na življenjski poti, ki so jo oblikovale in tudi "tlakovale" njeno šolo nege glasu, pogovarjala Mateja Hana Hočevar, novinarka, avtorica knjig Prebujanje v dušo in Zmajeva deklica.

Prisluhnite pogovoru:
Intervju v reviji Jana - 27.6.2017

Da bi v reviji Jana v intervjuju z Mojko kar najbolje predstavila njeno šolo nege glasu, se je Petra Arula udeležila tudi 5-dnevne delavnice "Z nego glasu do samega sebe".

Naslovnica in uvodnik 27. številke revije Jana:
Članek, kot je bil objavljen v reviji Jana:

Kako pa je svoja (tudi intimnejša) doživetja na urah nege glasu Petra opisala v svojem blogu, si preberite tule: http://www.pisano.si/nega-glasu-z-mojko-zagar-na-prav-posebnih-pevskih-vajah/

Intervju v oddaji Klepet ob kavi - 13.4.2017

Jasmina Kandorfer, voditeljica TV oddaje Klepet ob kavi, je Mojko povabila v svojo oddajo, da sta poklepetali o tem, kako negovati svoj glas, napravili nekaj vaj za sproščanje, spregovorili pa sta tudi o tem, kako pomembno je, da si dovolimo izražanje z glasom, četudi so nas "utišali", češ da nimamo posluha.
o straneh / Nega glasu © 2007 / 2016